Privacy en cookiebeleid

Dit privacy en cookiebeleid geldt voor de website Westerveld Wijnen.

Met dit beleid willen we je graag informeren over hoe wij gegevens van klanten en gebruikers van onze website verwerken. Dit beleid kan gewijzigd worden wanneer zich nieuwe ontwikkelingen voordoen. Op onze website kun je altijd het meest actuele beleid vinden.

Dit privacy en cookiebeleid is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Wie zijn wij
Schut & Rozendaal v.o.f.
Westerveld Wijnen
Martine Schut en Frank Rozendaal
De Noesten 17c
9431 TC Westerbork
Nederland
info@westerveldwijnen.nl
0593 – 232 112
KvK-nummer: 55862292
BTW-identificatienummer: NL8518.88.380.B01

Welke gegevens worden verzameld

Contact
Wanneer je ons benaderd via social media zoals Facebook, Twitter of Instagram of wanneer je met ons contact opneemt via de telefoon of via e-mail kunnen we vragen om persoonsgegevens. Afhankelijk van je vraag gaat het dan om gegevens zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Bestelling plaatsen
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst vragen we om een aantal gegevens, zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om een factuur te maken van je bestelling en deze naar je te verzenden.

Met wie delen we je gegevens
Wij verstrekken je gegevens enkel aan bedrijven waarmee wij samenwerken om je bestelling te verwerken en te bezorgen.

Vervoersdiensten
Met onze vervoerders versturen we je bestelling. Om je bestelling bij je te kunnen bezorgen hebben zij je naam en adres nodig. Daarnaast gebruiken ze je e-mailadres om je een track & trace code te sturen waarmee je de zending kunt volgen. Verder noteren we je telefoonnummer op het adreslabel op de doos. Wanneer de chauffeur het adres niet kan vinden, kan hij of zij via dit nummer direct contact met je opnemen en daarmee proberen de levering succesvol te maken.

Administratie
Voor het organiseren van onze boekhouding gebruiken we een boekhoudprogramma. Hiermee kunnen we onze verkopen aanmaken, bewaren en verwerken voor fiscaal gebruik. Mocht een factuur niet voldaan worden dan roepen wij de hulp in van een incassobureau. Wij dragen de factuur met de daarbij horende gegevens aan hen over en vragen hen of zij de betaling kunnen innen.

Met wie delen we je gegevens niet
We verstrekken je gegevens niet aan derden voor verkoop-, marketing- of advertentiedoeleinden.

Wat als je geen gegevens aan ons wilt verstrekken
Mocht je geen gegevens aan ons willen verstrekken dan kunnen we je bestelling niet in behandeling nemen. Zonder je gegevens is het voor ons niet mogelijk om je bestelling te verwerken en te verzenden. Ook wanneer je je bestelling zou willen ophalen hebben we je gegevens nodig. We zijn wettelijk verplicht om onze verkopen in een administratie vast te leggen.

Hoe lang bewaren we je gegevens en waarom doen we dat
We bewaren je gegevens zolang als wettelijk is voorgeschreven. Conform de Nederlandse wet zijn we verplicht onze administratie zeven jaar te bewaren. We zullen naar redelijkheid persoonsgegevens vernietigen of anonimiseren wanneer we deze wettelijk gezien niet langer hoeven te bewaren.

Contact via e-mail
We bewaren vragen, bestellingen, klachten en gegevens die we via e-mail hebben ontvangen niet langer dan 26 maanden. Na 26 maanden worden e-mails gewist, tenzij de vraag of klacht zodanig van aard is dat we genoodzaakt zijn om deze te bewaren.

Hoe beveiligen we je gegevens
We gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. We hebben diverse technische en organisatorische beveiligingen toegepast waardoor de kans op verlies of ongeautoriseerd gebruik van je gegevens zo beperkt mogelijk is. Denk hierbij aan extra beveiligde systemen, wachtwoord verificatie, beveiliging van ons kantoor en vernietiging van papier. We maken gebruiken van een beveiligde verbinding, een zogenoemde Secure Sockets Layer (SSL). Met een dergelijke verbinding wordt de communicatie tussen jou en onze website versleuteld.

Inzage, wijziging en verwijderen van persoonsgegevens
Mocht je een vraag hebben over onze privacybeleid of een vraag hebben over inzage van je persoonsgegevens dan kun je contact met ons opnemen via info@westerveldwijnen.nl of via telefoonnummer 0593 – 232 112.

Mocht je willen inzien welke persoonsgegevens wij van jou hebben en op welke manier wij die gegevens gebruiken, dan kun je dat bij ons opvragen. We zullen dan een schriftelijk overzicht aan je overhandigen per e-mail. Als jouw gegevens niet juist zijn kun je ons vragen om deze te corrigeren.

Mocht je willen dat wij jouw gegevens niet langer meer in ons bezit hebben en eventueel gebruiken, dan kun je ons vragen om hiermee te stoppen en je gegevens te verwijderen. Wij zullen meewerken aan je vraag in zoverre wettelijke bewaartermijnen dit toelaten.

Wanneer je bij ons een verzoek doet tot inzage, wijziging of verwijderen kunnen we vragen om je te identificeren. Dit doen we om misbruik te voorkomen.

Klachtrecht
Als je een klacht hebt over de wijze waarop wij met de verwerking van je persoonsgegevens omgaan, dan horen wij die graag. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerking van je persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens. Woon je in België? Dan kun je hiervoor contact opnemen met de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Contactgegevens

Westerveld Wijnen
De Noesten 17c
9431 TC Westerbork
Nederland
info@westerveldwijnen.nl
0593 – 232 112

Cookiebeleid
Met dit beleid willen we je graag informeren over ons gebruik van cookies en waarom wij dit doen.

Wat is een cookie
Een cookie is een eenvoudig tekstbestand dat je computer ontvangt wanneer je onze website bezoekt. Met behulp van cookies zorgen wij ervoor dat onze website optimaal functioneert. Om dit te kunnen doen maken we gebruik van functionele cookies.

Met wie delen we je gegevens
We delen je gegevens met niemand.  We verzamelen geen gegevens ten behoeve van advertentie- en reclamecampagnes. Tot slot worden IP-adressen geanonimiseerd.

Hoe verwijder je cookies
Wil je cookies na het bezoek aan onze website verwijderen? Dan kan dat door in je browser de verzamelde gegevens en cookies te verwijderen. De manier waarop je cookies kunt verwijderen verschilt per browser.

Wat als je geen gegevens aan ons wilt verstrekken
Het is mogelijk cookies te blokkeren en om geen toestemming te geven voor het gebruik ervan. Dat kan je doen door in je browser cookies van onze website te blokkeren. Het kan dan zijn dat de website minder goed functioneert.

Vragen of opmerkingen
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over ons cookiebeleid, dan kun je contact met ons opnemen via info@westerveldwijnen.nl of via telefoonnummer 0593 – 232 112.

Contactgegevens
Westerveld Wijnen
De Noesten 17c
9431 TC Westerbork
Nederland
info@westerveldwijnen.nl
0593 – 232 112